Звільнено голову Держгеокадастру

Читать на русском
Кабмін своїм розпорядженням звільнив главу Держгеокадастру Дениса Башлика, який був призначений на цю посаду півроку тому.

Кабінет міністрів звільнив з посади голови Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру Дениса Башлика який пробув на цій посаді лише півроку.

Про це йдеться в розпорядженні Кабміну №566-р від 25 травня, опублікованому на урядовому порталі.

Суд залишив заарештованим телефон спеціаліста сумського ДержгеокадаструАпеляційна палата залишила заарештованим телефон одного із працівників главку сумської Держслужби з питань геодезії.

«Звільнити Башлика Дениса Олександровича з посади голови Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру відповідно до частини першої статті 871 Закону України «Про державну службу», - сказано в документі.

Дана стаття дозволяє прем'єр-міністру або профільному міністру внести подання на звільнення протягом чотирьох місяців з моменту призначення.

Виконувати обов'язки керівника Держгеокадастру буде перший заступник Башлика Юлія Мороз. Про це сказано в розпорядженні Кабміну №567-р.

Нагадаємо, Денис Башлик став новим главою Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру 28 листопада 2019 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: