Гончарук представив нового голову Держгеокадастру

Читать на русском
Прем’єр-міністр Олексій Гончарук представив нового голову Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру Дениса Башлика.

Прем’єр-міністр Олексій Гончарук представив нового голову Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру Дениса Башлика.

Про це повідомляє пресслужба Кабміну.

«Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук представив нового Голову Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру Дениса Башлика», — йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що перед новим керівником поставили завдання провести тотальну перевірку та очистити службу від усіх, із ким у людей асоціюється корупція в Держгеокадастрі. Оновлювати керівний склад будуть через прозорі відкриті конкурси. Окрім того, наступного року прем’єр-міністр доручив завершити ортофотозйомку, що стане основою для наповнення кадастрів і створить Big data, що є необхідним для ефективного запуску земельної реформи.

«Якщо ви порядні і професійні люди, готові працювати, то, будь ласка, допомагайте новому керівнику. Маємо разом позбавитися від корупції та «схематозів». Якщо не згодні — уже звільняйтеся. Не гаймо часу», — звернувся Олексій Гончарук до трудового коллективу.

Нагадаємо, Денис Башлик став новим головою Держгеокадастру 28 листопада 2019 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: