Законопроект про опозицію готують у Раді – Стефанчук

Читать на русском
У Верховній раді почали напрацьовувати законопроект про опозицію. Про це повідомив перший заступник глави парламенту Руслан Стефанчук під час засідання погоджувальної ради.

У Верховній раді почали напрацьовувати законопроект про опозицію. Про це повідомив перший заступник глави парламенту Руслан Стефанчук під час засідання Погоджувальної ради.

«У п'ятницю відбулося на виконання розпорядження голови Верховної ради України перше засідання робочої групи, яка напрацьовує законопроект про опозицію і взаємовідносини коаліції і опозиції. Мені здається, пройшло все дуже конструктивно. Запрошую також усіх колег до такого активного обговорення», – пояснив нардеп.

Руслан СтефанчукГолова Верховної Ради України

Нагадаємо, Верховна рада на позачерговому засіданні 13 травня ухвалила закон про банки. Він повинен зробити неможливим скасування рішення про націоналізацію або ліквідацію банку, а також повернення несправедливої компенсації з бюджету їх попереднім власникам. «Слово і діло» пропонує подивитися, як нардепи підтримали «антиколомойський закон».

Як відомо, сьогодні, 18 травня, в Раді проходить засідання Погоджувальної ради.

Завтра, 19 травня, відбудеться пленарне засідання ВР.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: