Стефанчук розповів, коли оприлюднять проєкт закону про референдум

Читать на русском
На цьому тижні українці зможуть ознайомитися з текстом проєкту закону про всеукраїнський референдум, який планують незабаром винести в Раду на обговорення.

Законопроект про референдум буде оприлюднений на сайті Верховної ради вже на цьому тижні.

Про це повідомив перший заступник голови ВР Руслан Стефанчук сьогодні, 2 березня. За його словами, робоча група вже затвердила фінальну версію проєкту закону і він з'явиться на сайті ВР 3 або 4 березня.

«У нас відбулося чергове засідання робочої групи, яка була затверджена головою ВРУ з питань народовладдя. На цій групі ми затвердили фінальну версію проєкту закону про всеукраїнський референдум», - сказав Стефанчук.

Всеукраїнський референдум: чи готові українці до народовладдяЄ питання, які не варто виносити на референдум, щоб запобігти маніпуляціям. Водночас на місцевому рівні плебісцити гарно себе зарекомендували в країнах з розвиненою демократією.

Перший віце-спікер парламенту зазначив, що це перший законопроект про народовладдя.

«Це перший законопроект з низки законопроектів про народовладдя. Він у вівторок або в середу після вичитки буде вивішений на сайті парламенту України, щоб всі могли з ним ознайомитися», - заявив він.

Стефанчук також уточнив, що вже через тиждень законопроект про референдум можуть винести на обговорення в Раді.

Нагадаємо, профільна робоча група Верховної ради схвалила кінцевий варіант законопроекту «Про всеукраїнський референдум» на минулому тижні.

Раніше Стефанчук анонсував появу в Україні медичного та цифрового кодексів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: