Позачергове засідання Верховної ради – онлайн-трансляція

Читать на русском
ВР розгляне банківський, антиколомойський, законопроєкт 13 травня 2020. Також депутати планують   заслухати доповідь голови НБУ Якова Смолія.
Фото - «Слово і діло».

У середу, 13 травня, Верховна рада планує розглянути законопроєкт №2571-д щодо удосконалення деяких механізмів регулювання банківської діяльності.

Трансляцію засідання веде «Слово і діло».

Позачергове пленарне засіданняRadaTVchannel

На початку засідання планується година запитань до уряду щодо подолання негативних економічних наслідків, викликаних коронавірусом, а також доповідь голови НБУ Якова Смолія про діяльність Нацбанку.

Також планується розгляд законопроєкту №3329-д щодо звільнення від оподаткування медиків, які борються з COVID-19.

Окрім того, передбачається розгляд законопроєкту №2398-д про оборонні закупівлі, №3297 щодо недопущення нарахування штрафних санкцій за кредитами у період дії карантину, спричиненого коронавірусною хворобою, та №3377 щодо підтримки сфери культури, туризму, малого та середнього бізнесу у зв’язку з дією обмежувальних заходів через коронавірус.

Нагадаємо, Верховна рада 30 березня ухвалила в першому читанні законопроєкт про банки (так званий «антиколомойський закон»).

«Слово і діло» пропонує подивитися, наскільки активними раніше були нардепи, які подали більш ніж тисячу правок (таких семеро).

Раніше комітет ВР рекомендував парламенту прийняти остаточний варіант закону про банки (так званий «антиколомойский закон»).

За прогнозами глави фракції «Слуга народу» Давида Арахамії, засідання Ради може тривати 10-12 годин.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: