Зведення ООС: нові обстріли, двоє поранених

Читать на русском
Зведення ООС 15 травня. Бойовики на Донбасі знову застосували заборонене озброєння і два рази порушили режим тиші. Поранено двоє бійців.

З початку доби, 15 травня, в районі ООС окупанти два рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, знову застосувавши заборонену зброю.

Про це повідомив пресцентр ООС у Facebook ввечері, 15 травня.

До ОРДЛО не пустили понад 20 осіб із дозволами від командування ООСЗа період карантину окупанти не пропустили до ОРДЛО понад 20 осіб із дозволами від командування ООС.

За даними штабу, бойовики обстріляли українських військових із заборонених мінометів калібру 120 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

«За допомогою штатного озброєння, українські військовослужбовці припинили злочинні дії окупаційних військ. Ворог отримав гідну відсіч», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні в результаті ворожих обстрілів неподалік Оріхово двоє військовослужбовців зі складу Об'єднаних сил отримали поранення.

Зокрема, саме там бойовики двічі відкривали вогонь, застосувавши 120 мм міномети, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети, а також стрілецьку зброю.

Як повідомлялося, за минулу добу на Донбасі бойовики 11 разів порушили режим припинення вогню. При цьому українські військові знищили 1 російського окупанта, ще 5 поранили.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: