Криклій розповів подробиці запуску міжнародних авіаперевезень

Читать на русском
Ситуація може відрізнятися по регіонах, в залежності від епідеміологічної ситуації та від того, як будуть інші країни відкриватися для громадян України.

Запуск регулярних міжнародних авіаперевезень залежить від готовності інших держав приймати українців. Ситуація може відрізнятися по регіонах, в залежності від епідеміологічної ситуації та від того, як будуть інші країни відкриватися для громадян України.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

За словами міністра інфраструктури Владислава Криклія, протягом цього тижня була зустріч з усіма перевізниками, в тому числі національними, проводилося спілкування про відкриття міжнародного і внутрішнього авіасполучення.

«Ситуація може відрізнятися по регіонах в залежності від епідеміологічної ситуації в регіонах і від того, як будуть інші країни відкриватися для громадян України», - заявив він.

Також міністр додав, що європейські країни починають відкривати кордони з кінця травня, а відкриття авіаперевезень з української сторони буде дзеркальним.

«Точної дати запуску регулярних авіаперевезень в міністерстві ще немає, переговори з міжнародними партнерами веде міністерство закордонних справ», - каже Криклій.

Нагадаємо, в Мінінфраструктури обговорюють питання організації чартерних рейсів після ослаблення карантину.

Раніше Криклій показав план відновлення роботи транспорту.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: