Степанов назвав умови відкриття дитсадків

Читать на русском
Коли відкриють дитсадки. У МОЗ є алгоритм щодо зняття обмежень. Умови пом'якшення карантину планують презентувати вже цього тижня.

У МОЗ є алгоритм щодо зняття обмежень, а умови пом'якшення карантину та відкриття дитячих садочків планують презентувати вже цього тижня.

Про це на брифінгу заявив міністр охорони здоров'я Максим Степанов, відповідаючи на запитання щодо відновлення роботи дитячих садків після 22 травня.

Телеуроки для школярів на середу, 13 травня: онлайн-трансляціяВсеукраїнська школа онлайн. Розклад і трансляція відеоуроків для школярів на середу, 13 травня.

«У нас є чіткий алгоритм щодо зняття наших обмежень. Тобто є показники, це різні показники, які будуть впливати на пом'якшення карантину. Також у нас згідно з цими показниками є прогнозовані дати, коли ми вважаємо, можемо цього досягнути. Контрольні дати, які ми розробили для себе. Наприклад, 22 травня, потім 1 червня, 11 і так далі. Буквально цього тижня ми будемо презентувати це все. Ми будемо звертатися до уряду для затвердження цього відповідною постановою», – сказав він.

Степанов додав, що буде наполягати на запровадженні адаптивного карантину, бо бачить, що ситуація із захворюваністю різна в регіонах.

Як відомо проведення зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) в Україні заплановано на період з 25 червня до 17 липня.

Водночас школи закінчують навчальний рік на дистанційній освіті.

Нагадаємо, у світі на ранок 13 травня від COVID-19 померли 291 334 особи, вилікувалися понад 1 млн 483 тис. 198 осіб. Загальна кількість виявлених випадків зараження досягла 4,2 млн осіб.

В Україні зафіксовано 16 425 випадків коронавірусної хвороби.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: