Зеленський вшанував пам'ять загиблих у Другій світовій війні

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський 9 травня вшанував пам'ять загиблих у Другій світовій війні і поклав квіти до могил воїнів.
president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський вшанував пам'ять загиблих у Другій світовій війні хвилиною мовчання та поклав квіти біля Вічного вогню в Києві і на Закарпатті.

Про це повідомила пресслужба Офісу президента України вранці 9 травня.

Заходи до Дня Перемоги: як політики використовують тему 9-го травняТема 9-го травня особливо важлива для всіх політичних сил напередодні місцевих виборів, вважає експерт.

«Президент України Володимир Зеленський вшанував пам'ять загиблих у Другій світовій війні хвилиною мовчання та поклав квіти біля Вічного вогню, в столичному парку Вічної Слави», - сказано в повідомленні.

В ОПУ також розповіли, що після цього Володимир Зеленський відбув з робочою поїздкою до Закарпатської області.

Глава держави відвідав меморіальний комплекс «Пагорб Слави» з могилами воїнів, загиблих в боях за визволення України від нацистських окупантів у Другій світовій війні.   Там президент також поклав квіти до Вічного вогню і вшанував пам'ять загиблих воїнів.

«На Закарпатті завершилося вигнання загарбників. Ми ніколи не забудемо страшну ціну цієї перемоги. Для вшанування подвигу кожного, хто наближав перемогу, - головне не гучність, а щирість. І наша перемога - в кожного в серці», - зазначив Зеленський.

Нагадаємо, в Україні в цьому році масові акції 9 травня в День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні не будуть проходити через карантин.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: