Суд оголосив вирок колишньому директору ЛБТЗ

Читать на русском
Вищий антикорупційний суд оголосив вирок у справі про обвинувачення колишнього директора державного підприємства «Львівський бронетанковий завод» державного концерну «Укроборонпром».

Вищий антикорупційний суд оголосив вирок у справі про обвинувачення колишнього директора державного підприємства «Львівський бронетанковий завод» державного концерну «Укроборонпром» у поданні недостовірних відомостей у деклараціях особи, уповноваженої на виконання функцій держави за 2017-2018 роки.

Про це пише пресслужба ВАКС 7 травня.

Йому призначили покарання у вигляді 51 тисячі гривень штрафу з позбавленням права обіймати посади та займатися діяльністю, пов`язаною з управлінням державними підприємствами, на строк 3 роки.

В ході досудового розслідування встановлено, що колишній посадовець умисно не відобразив у щорічних деклараціях право користування квартирою у місті Відень (Австрія) вартістю 381 тис. євро, що належить його дружині.

Також, він «забув» вказати у деклараціях відомості про власну компанію, зареєстровану на території Белізу зі статутним капіталом 50 тис. доларів США. Вироком Антикорупційного суду затверджено угоду про визнання винуватості між прокурором САП та обвинуваченим.

За інформацією «Слова і діло», йдеться про колишнього директора заводу Романа Тимківа.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: