На Буковині виявили 37 нових випадків коронавірусу

Читать на русском
У Чернівецькій області за останню добу зафіксували 37 нових випадків зараження коронавірусом, кількість інфікованих зросла до 1985.

У Чернівецькій області за останню добу зафіксували 37 нових випадків зараження коронавірусом, кількість інфікованих зросла до 1985.

Про це повідомив голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук.

«Встановлено 37 нових випадків інфікування коронавірусом. Двоє буковинців за цю добу померли, 42 людей одужали. Загальна кількість людей, які одужали, досягла 217 осіб», — заявив він.

Добовий показник нових заражень на Буковині зменшився у порівнянні з попереднім днем, коли повідомили про 61 новий випадок COVID-19.

Мер Чернівців Олексій Каспрук повідомив, що 5-річна дівчинка, яка майже два тижні була підключена до апарату штучної вентиляції легень, почала самостійно дихати.

«Дитину відключили від апарату штучної вентиляції легень. Вона однаково перебуває в реанімації», — додав він.

Дитину госпіталізували ще 20 квітня з підозрою на кір, у лікарні у неї виявили пневмонію, викликану коронавірусом. 22 квітня її підключили до апарату ШВЛ.

Чернівецька область лідирує за кількістю інфікованих коронавірусом — заразилися 1985 осіб, 55 осіб померли.

Як повідомлялося, у тимчасово окупованому Луганську новий спалах коронавірусу виявили в одній з місцевих лікарень.

Раніше Житомирську міську лікарню номер 2 на два тижні закрили на карантин через спалах коронавірусу серед медичних працівників.

Нагадаємо, станом на понеділок, 4 травня, в Україні був зафіксований рекордно низький відсоток нових випадків коронавірусу щодо загальної кількості активних хворих - 3,5%.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: