У Луганській області виявили новий випадок коронавірусу

Читать на русском
На Луганщині підтвердили другий випадок захворювання на коронавірус. Хворобу виявили у 31-річного чоловіка, який повернувся із Польщі.

На Луганщині підтвердили другий випадок захворювання на коронавірус. Хворобу виявили у 31-річного чоловіка, який повернувся із Польщі.

Про це повідомляє пресслужба Луганської ОДА.

«За інформацією ДУ «Луганський обласний лабораторний центр МОЗ України», станом на 10:00 28 березня в області підтверджено другий випадок захворювання на COVID-19», — сказано у повідомленні.

Зазначається, що хворого ізольовано в бокс інфекційного відділення. Він перебуває під наглядом медичних працівників з дотриманням всіх необхідних норм. Захворювання протікає в легкій формі.

Так, це 31-річний житель Луганщини, який проживає на тимчасово окупованій території. Прибув на підконтрольну Україні територію з Польщі. Його госпіталізація проведена із дотриманням усіх санітарно-епідемічних вимог.

Усі контактні особи виявлені та знаходяться в самоізоляції. За ними встановлено контроль із медико-санітарним наглядом.

Нагадаємо, в Україні на ранок 28 березня зафіксовано уже 311 підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19, усього зафіксовано вісім летальних випадків.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: