Разумков підписав розпорядження про скликання позачергового засідання Ради

Читать на русском
Голова Верховної ради України Дмитро Разумков підписав розпорядження про скликання позачергового пленарного засідання парламенту в четвер, 7 травня.

Голова Верховної ради України Дмитро Разумков підписав розпорядження про скликання позачергового пленарного засідання парламенту в четвер, 7 травня.

Про це повідомляє інформаційне управління апарату ВР. Засідання було скликане на вимогу понад 150 парламентарів.

«У зв'язку з вимогою 156 народних депутатів України про скликання позачергового пленарного засідання Верховної Ради України дев'ятого скликання і відповідно до частини восьмої статті 19 Регламенту Верховної ради України: скликати позачергове пленарне засідання... на 14 годину 7 травня 2020 року», – вказується в повідомленні.

Нагадаємо, раніше народний депутат від фракції «Європейська солідарність» Олексій Гончаренко заявив, що в четвер, 7 травня, відбудеться позачергове засідання Верховної ради на вимогу 157 парламентарів. Він зазначив, що під час засідання нардепи розглянуть законопроекти про соціальний захист медиків. Депутат підкреслив, що вперше позачергове засідання відбудеться на вимогу опозиції - з 157 підписів тільки чотири підписи від фракції «Слуга народу».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: