«Слуги народу» розповіли, коли Рада повернеться до звичного режиму роботи

Читать на русском
Верховна рада пропрацює ще два-три тижні в режимі позачергових засідань і повернеться до роботи чергової сесії 20 травня.

Верховна рада пропрацює ще два-три тижні в режимі позачергових засідань і повернеться до роботи чергової сесії 20 травня.

Про це під час брифінгу розповів голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія.

«Ми ухвалили рішення, що щотижня з ініціативи парламенту ми збиратимемо з усіх фракцій законодавчі ініціативи, які вони вважають невідкладними, скликатимемо позачергове засідання парламенту і голосуватимемо ці закони. Якщо президент визначить якісь інші законопроекти, які він вважає невідкладними, то на додаток до цієї позачергової сесії збиратимемо і також голосуватимемо. У такому режимі пропрацюємо, я сподіваюся, два-три тижні, а після того сподіваємося на те, що уряд якось поліпшить ситуацію з виходом із карантину, і припускаю, що 20 травня ми вийдемо в режим чергової роботи», - пояснив Арахамія.

Нагадаємо, сьогодні Рада проголосувала за розгляд «антиколомойського закону» за спецпроцедурою.

Питання про призначення Міхеіла Саакашвілі в Кабмін не голосували.

Раніше голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія прогнозував, що розгляд в Раді так званого «антиколомойского закону» відбудеться в першій половині травня. Орієнтовно - 10 або 11 травня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: