Зеленський скоро оголосить про моє призначення - Саакашвілі

Читать на русском
Ексглава Одеської ОДА Михеіл Саакашвілі заявив, що президент Володимир Зеленський оголосить про його призначення найближчими днями.

Ексглава Одеської ОДА Михеіл Саакашвілі заявив, що президент Володимир Зеленський оголосить про його призначення найближчими днями.

Як про це він сказав в ефірі каналу Україна 24.

Владний «дауншифтінг»: чому Саакашвілі не влаштує будь-яка з посадПризначення Міхеіла Саакашвілі на будь-яку посаду в команді Зеленського стане бомбою уповільненої дії.

Саакашвілі не став називати посаду, яку йому запропонували в Офісі президента. Він також не уточнив, чи буде ця посада пов'язана з роботою безпосередньо в Кабінеті міністрів.

При цьому він зазначив, що сьогодні зустрічався з віцепрем'єр-міністром - міністром цифрової трансформації Михайлом Федоровим.

«Про це (призначення Саакашвілі - ред.) сам президент оголосить найближчими днями. Я мав консультації з ним і з Офісом президента, з різними парламентськими лідерами... Президент розглядав різні варіанти, він сам оголосить», - заявив експрезидент Грузії.

Як відомо, президент Володимир Зеленський спочатку запропонував Михеілу Саакашвілі посаду віцепрем'єр-міністра з реформ.

Також повідомлялося, що Саакашвілі провів зустріч з фракцією «Слуга народу».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: