Зведення штабу ООС: 6 обстрілів, є поранені

Читать на русском
З початку 3 травня в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі було зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню з боку проросійських бойовиків.

З початку 3 травня в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі було зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню з боку проросійських бойовиків.

Про це повідомляє сторінка ООС у Facebook.

За даними штабу, сьогодні російсько-окупаційні сили застосовували проти українських військовослужбовців міномети 82-го калібру, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю. Обстріли були зафіксовані поблизу Широкино, Харчовика, Богданівки, Орехово і Кримського.

«Військовослужбовці здійснювали заходи для припинення вогню і дали рішучу відповідь на всі злочинні дії противника. Після застосування нашими підрозділами штатного озброєння ворог відмовився від подальших провокацій», - відзначили в ВЗГ.

Крім того, в результаті ворожих обстрілів троє військовослужбовців зі складу Об'єднаних сил отримали бойові травми. Втрати противника уточнюються.

При цьому ситуація на ділянках розведення сил контролюється українськими підрозділами. Порушень режиму тиші на ділянках розведення не було виявлено.

Нагадаємо, на окупованому Донбасі понад 400 заражених коронавірусом.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: