На Донбасі загинув військовий ЗСУ

Читать на русском
У Луганській області у вівторок, 28 квітня, внаслідок обстрілу з боку ворожих угруповань загинув український військовий.

У Луганській області у вівторок, 28 квітня, внаслідок обстрілу з боку ворожих угруповань загинув український військовий.

Про це повідомляє штаб ООС Facebook.

Зазначається, що бойовики із району житлових кварталів Голубівського застосував заборонені мінськими домовленостями артилерійські системи калібрів 152 мм та 122 мм, а також вів вогонь по наших захисниках з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

З напрямку населеного пункту Первомайськ окупанти відкрили вогонь з артилерійської системи калібру 152 мм. Два снаряди розірвалися неподалік ділянки розведення сил та засобів №2 «Золоте».

«На жаль, внаслідок обстрілів один військовослужбовець Збройних Сил України отримав осколкове поранення не сумісне з життям», - повідомили у штабі ООС.

Нагадаємо, за минулу добу на Донбасі бойовики дев'ять разів порушували режим припинення вогню. В результаті обстрілів поранення отримали двоє українських військових.

ОБСЄ зафіксувала танки і гаубиці бойовиків на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: