Мер Черкас виклав фрагмент нібито листування з заступником голови ОПУ

Читать на русском

Послаблення карантину в Черкасах. Мер Черкас Анатолій Бондаренко показав нібито переписку з заступником голови ОПУ Сергієм Трофімовим. В Офісі президента заявили, що дана інформація - фейк.

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко оприлюднив знімок, на якому нібито видно листування з першим заступником голови Офісу президента Сергієм Трофімовим. Інформацію прокоментували в ОПУ.

Мер Черкас Анатолій Бондаренко опублікував на своїй сторінці в Facebook наступний пост:

«Моя відповідь. Ви забули, в якій країні живете», - написав Бондаренко, виклавши листування нібито із заступником глави ОПУ Сергієм Трофімовим.

Представники ЗМІ попросили Сергія Трофімова прокоментувати публікацію Бондаренко. Заступник голови ОПУ заявив, що дана інформація - фейк.

Як відомо, мер Черкас ухвалив рішення достроково послабити карантин в місті, незважаючи на заборону Кабміну. У Черкасах з 1 травня дозволили роботу більшості магазинів, салонів, майстерень, ресторанів з літніми майданчиками, а також відвідування зелених зон і парків.

Поліція і МОЗ відреагували на дострокове ослаблення карантину в Черкасах. Зокрема, було відкрито кримінальне провадження.

Крім того, на дії міської влади Черкас пообіцяв жорстко відреагувати голова МВС Арсен Аваков.

Ситуацію також прокоментував президент України Володимир Зеленський, передавши меру Черкас «окремий палкий привіт».

У той же час сам мер Анатолій Бондаренко заявив, що достроковим послабленням карантину в Черкасах відновили «соціальну справедливість». Також він додав, що не боїться ніяких кримінальних справ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: