Зеленський відреагував на пом'якшення карантину в Черкасах

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський відреагував на рішення мера Черкас щодо ослаблення карантинних обмежень раніше 11 травня.

Президент України Володимир Зеленський відреагував на рішення мера Черкас щодо ослаблення карантинних обмежень раніше 11 травня.

Про це повідомляє пресслужба Офісу президента 1 травня.

За словами глави держави, рішення про ослаблення карантину в Черкасах, раніше запланованого урядом терміну, є нічим іншим, як спробою мера міста зробити політичний рейтинг.

«Окремий полум'яний привіт особисто від президента, а також Міністерства внутрішніх справ і Служби безпеки України я хочу передати меру міста Черкаси, який разом із міською радою втратили календар і збиралися пом'якшувати карантинні заходи раніше 11 травня. Це спроба заробити політичний рейтинг ціною життя і здоров'я жителів міста. Це буде мати відповідні юридичні наслідки», - заявив Зеленський.

Як відомо, 30 квітня Черкаська міська рада схвалила рішення про ослаблення карантину в місті раніше 11 травня. Місцева власта дозволила з 1 травня відновити роботу непродовольчих магазинів, ринків, парків та скверів, а також літніх майданчиків кафе і ресторанів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: