Безпілотник бойовиків скинув гранату на підрозділи ООС, є поранений

Читать на русском
Проросійські бойовики, використовуючи безпілотний літальний апарат, здійснили напад на позиції підрозділів Об'єднаних сил на Донбасі.

Проросійські бойовики, використовуючи безпілотний літальний апарат, здійснили напад на позиції підрозділів Об'єднаних сил на Донбасі.

Про це повідомляє сторінка ООС у Facebook в суботу, 2 травня.

Карта ООС: ситуація на сході України на 2 травняСитуація на сході країни станом на 2 травня 2020 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

За даними штабу, поблизу Гнутового бойовики із безпілотника скинули на позиції ООС постріл до гранатомета ВОГ-17. У результаті вибуху осколкове поранення отримав один український військовослужбовець. Пораненого евакуювали до лікувального закладу, де йому надали медичну допомогу.

«Такі підступні дії ворога не залишилися безкарними. Підрозділи Об'єднаних сил, використовуючи наявні вогневі засоби, дали загарбникам адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються», - заявили в ООС.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з початку 2 травня на Донбасі було зафіксовано 13 порушень режиму припинення вогню з боку бойовиків. Окупаційні сили застосовували заборонене мінськими угодами озброєння. Внаслідок обстрілу був поранений один військовий.

Також відзначимо, на окупованому Донбасі понад 400 заражених коронавірусом.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: