СН збереться на засідання фракції через скандал із рестораном Тищенка

Читать на русском
Скандал з рестораном Тищенка. Ситуацію з роботою ресторану народного депутата Миколи Тищенка обговорять на засіданні фракції Слуга народу.

Ситуацію з роботою ресторану «Велюр» народного депутата Миколи Тищенка обговорять на засіданні фракції «Слуга народу».

Про це повідомив під час брифінгу очільник фракції Давид Арахамія.

Ресторан нардепа Тищенка працює, незважаючи на карантин: реакція соцмережРесторан Велюр народного депутата від СН Миколи Тищенка приймає гостей, незважаючи на карантин.

«По Миколі Тищенку у нас не було офіційних зборів фракції, але ми хочемо провести і розглянути це питання. Моя особиста думка, що він повинен бути покараний, відповідно до закону, і він особисто, і його заклад, оплатити те, що потрібно оплатити. Вважаю, що він повинен понести політично подвійну відповідальність. Тому що він не просто громадянин України, а народний депутат», - заявив глава фракції.

Нагадаємо, раніше заступник голови фракції «Слуга народу» Олександр Корнієнко заявив, що Тищенко надав фракції пояснення роботи ресторану. За словами Тищенко, його ресторан під час карантину працював в режимі зустрічей.

Ресторан «Велюр» нардепа Миколи Тищенка потрапив в скандал після того, як журналісти BIHUS info зафіксували відвідувачів біля закладу і оприлюднили цю інформацію.

Ситуацію прокоментував сам Тищенко. Він повідомив, що ресторан закритий для обслуговування, в ньому проходять виключно особисті зустрічі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: