«Право на владу»: парламент впритул наблизився до ухвалення закону про банки

Читать на русском
Сьогодні о 22.30 на каналі 1+1 у ток-шоу Право на владу ведуча Наталія Мосейчук разом із гостями студії говоритимуть про умови для надання Україні кредитів МВФ.
Слово і Діло

Темою сьогоднішнього прямого ефіру ток-шоу «Право на владу» о 22.30 на каналі «1+1» буде обговорення умови МВФ для надання фінансової допомоги Україні.

Верховна рада впритул наблизилася до остаточного ухвалення закону про банки, який робить неможливим повернення колишнім власникам націоналізованих фінустанов через суд. Пришвидшити розв’язку цього питання українську владу підштовхує МВФ, який зробив банківський закон умовою надання фінансової допомоги.

Чи стане ухвалення закону про банки її фіналом? Як це змінить розстановку політичних сил? Яких наслідків очікувати у фінансовому секторі? Резонансну тему в прямому ефірі ток-шоу «Право на владу» Наталія Мосейчук обговорюватиме з гостями студії.

У дискусії візьмуть участь міністр юстиції України Денис Малюська, народний депутат від фракції «Слуга народу», голова Комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев, голова фракції ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко, народний депутат від фракції «Слуга народу» Олександр Дубінський, співголова депутатської фракції партії «Опозиційна платформа - за життя» Юрій Бойко, народний депутат від групи «За майбутнє» Ігор Палиця, заступник голови Ради Національного Банку України Василь Фурман.

Сьогодні о 22.30 на каналі «1+1».

Традиційно в режимі онлайн «Слово і Діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Дискусія може бути перервана, якщо слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

Нагадаємо, «Слово і діло» писало, які вимоги висував МВФ до України за останні 26 років.

Також ми проаналізували, кому та скільки заборгувала Україна, подивившись динаміку зовнішнього й гарантованого державою боргів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: