У «Борисполі» приземлився літак з евакуйованими українцями

Читать на русском
У міжнародний столичний аеропорт Бориспіль, ввечері в понеділок, 27 квітня, прибув рейс із  евакуйованими зі США громадянами.

У міжнародний столичний аеропорт «Бориспіль», ввечері в понеділок, 27 квітня, прибув рейс із евакуйованими зі США громадянами.

Про це повідомив посол України в США Володимир Єльченко.

Закриття кордонів на півроку-рік: коли українці зможуть виїжджати з країни та якЗаступник міністра МВС Антон Геращенко повідомив, що в найближчі півроку-рік українцям доведеться вчитися подорожувати всередині країни.

«Рейс з Майамі щойно приземлився в аеропорту Борисполя. Перевіряють температуру після прибуття», - написав Єльченко в Twitter.

За словами дипломата, всього в Україну прибули 259 громадян. Рейс був виконаний авіакомпанією Міжнародні лінії України. Літак забрав громадян з Майамі, штат Флорида.

Попередньо, всім пасажирам літака потрібно пройти або обов'язкову обсервацію, або домашню самоізоляцію протягом 14 діб.

Відомо, що більшість пасажирів - діти, які перебували в США в рамках освітньої програми FLEX.

Нагадаємо, раніше нові спецрейси для евакуації анонсував міністр інфраструктури Владислав Криклій.

Пізніше з'явився список міст, з яких планують забирати українців. Серед них: Майамі, Гельсінкі, Неаполь, Стокгольм, Єреван, Париж, Ніцца, Софія, Ларнака, Тель-Авів, Амстердам, Дюссельдорф, Цюріх, Лісабон, Женева, Дубай, Франкфурт, Прага, Мілан, Торонто, Осло, Аліканте, Ер-Ріяд, Бангкок, Пхукет, Балі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: