Криклій анонсував нові евакуаційні авіарейси

Читать на русском
Мінінфраструктури призначить евакуаційні рейси для громадян України з Ізраїлю, США, Таїланду, Індонезії, Балі, Іспанії та Італії.

Мінінфраструктури України на наступному тижні призначить додаткові евакуаційні рейси з декількох країн, серед яких - Ізраїль, США, Таїланд.

Про це повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій в інтерв'ю Інтерфакс-Україна у вівторок, 21 квітня.

Закриття кордонів на півроку-рік: коли українці зможуть виїжджати з країни та якЗаступник міністра МВС Антон Геращенко повідомив, що в найближчі півроку-рік українцям доведеться вчитися подорожувати всередині країни.

«Почнемо з Ізраїлю, тому що там найбільш гостро стоїть візове питання. Потім США, де у наших людей також закінчуються туристичні візи. Далі Балі, Індонезія, Таїланд. В Європі також є ряд країн, з яких внаслідок закриття проїзду всередині Шенгенської зони нам доведеться вивозити людей літаками», - сказав Криклій.

Також міністерство планує вивезення українців з Італії та Іспанії. Всі, хто повернуться додому, обов'язково пройдуть 14-денну обсервацію.

«Вже плануємо ці маршрути, почнемо їх десь через тиждень після Великодня, я думаю», - уточнив він.

Криклій також уточнив, що на сьогоднішній день через систему МЗС «Друг» висловили бажання повернутися в Україну понад 9 тисяч наших громадян.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що МАУ призначила в квітні ще один спецрейс для евакуації українців з США.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: