У Почаєві посилюють заходи НС через коронавірус

Читать на русском
У Почаєві Тернопільської області максимально посилять заходи надзвичайної ситуації через критичне зростання захворюваності на COVID-19.

У Почаєві Тернопільської області максимально посилять заходи надзвичайної ситуації через критичне зростання захворюваності на COVID-19.

Про це 26 квітня повідомив виконуючий обов'язки голови Кременецької районної державної адміністрації В'ячеслав Онишкевич у Facebook.

«Завершилося позачергове засідання районної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Кременецькій РДА. Крім додаткових обмежувальних заходів на території міста Почаїв і Кременецького району, враховуючи критичне зростання захворюваності COVID-19 і протидію поширенню епідемії, вирішили максимально посилити заходи надзвичайної ситуації», - зазначив Онишкевич.

За його словами, у разі позитивної динаміки протягом п'яти днів влада району введе посилення карантину для жителів Кременецького району.

Нагадаємо, у митрополита Тернопільського і Кременецького Української православної церкви Московського патріархату Сергія (Генсіцького) діагностували зараження коронавірусною інфекцією.

Як відомо, Почаївську лавру закрили на карантин у зв’язку із закриттям міста Почаїв на в’їзд та виїзд через 13 випадків коронавірусної інфекції.

На ранок 27 квітня в Україні зафіксовано 9009 випадків зараження коронавірусом.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: