В Тернопільській області через коронавірус закрили місто

Читать на русском
Місто Почаїв в Тернопільській області оголошене карантинною зоною і з вівторка, 21 квітня, буде закрите на в'їзд і виїзд.

Місто Почаїв в Тернопільській області оголошене карантинною зоною і з вівторка, 21 квітня, буде закрите на в'їзд і виїзд.

Про це повідомив перший заступник голови Кременецької РДА В'ячеслав Онишкевич на своїй сторінці у Facebook.

«З огляду на різке зростання захворюваності COVID-19 в місті Почаїв з 10:00 21.04.2020 року вводиться заборона на в'їзд/виїзд із карантинної зони міста», - написав Онишкевич.

Також на його сторінці вказано, що за попередню добу офіційно у Кременецькому районі підтверджено 13 випадків зараження вірусом COVID-19, усі - у Почаєві.

Нагадаємо, що медики підозрюють у Почаївській лаврі спалах COVID-19, але не мають можливості перевірити через відмову духівництва. Повідомлялося, що хворий священик із хору Почаївської лаври є священнослужителем на території Збаразького району, а його дружина працює в Шумській лікарні, де минулого тижня було заражено більше 20 осіб.

Також повідомлялося, що у Великодню ніч у Почаївській лаврі зафіксували велике порушення карантину духовенством. Поліція порушила кримінальну справу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: