Зведення ООС: бойовики застосували БМП і зенітну установку

Читать на русском
На Донбасі вдень 26 квітня окупанти порушили режим тиші 7 разів, застосувавши БМП і зенітну установку. Втрат серед воїнів ООС немає.

З початку доби, 26 квітня, в зоні проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано 7 порушень режиму припинення вогню з боку окупантів.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС в Facebook.

Зеленський обіцяє закінчити війну на Донбасі. Які сценарії можливі?Володимир Зеленський знову запевнив українців у тому, що доб'ється завершення війни на Донбасі до закінчення терміну свого перебування на посаді глави держави.

За даними штабу, сьогодні російські незаконні збройні формування відкривали вогонь по позиціях українських військових в районі населених пунктів Лебединське, Широкіно, Богданівка, Новотроїцьке, Старогнатівка, Новотошківське і Хутір Вольний.

Бойовики застосовували міномети 82-го калібру, гранатомети різних систем, озброєння бойових машин піхоти (БМП-2), зенітну установку ЗУ-23-2, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Бійці ООС дали відсіч російським найманцям, застосувавши вогневу зброю. Втрат серед українських військових з початку доби не було, додали в штабі.

Нагадаємо, на Донбасі протягом 25 квітня збройні формування РФ 16 разів порушили режим припинення вогню.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: