«Редколегія» на UMN: рік з моменту обрання Зеленського президентом та повернення Саакашвілі

Читать на русском
Сьогодні в «Редколегії» на каналі UMN о 19.00 ведучий Роман Скрипін буде обговорювати з гостями студії найважливіші теми цього тижня.

Сьогодні в «Редколегії» на каналі UMN о 19.00 ведучий Роман Скрипін та катерина Супрун будуть обговорювати основні теми цього тижня разом із Богданом Буткевичем («Цензон.НЕТ»), Катериною Пітєніною («Слово і діло») та Дмитром Крапивенко («Український Тиждень»).

Цього тижня всі обговорюють річницю від моменту другого туру президентських виборів, які так тріумфально виграв Володимир Зеленський. Що змінилось протягом цього року? Чи задоволені українці? Які перемоги та зради були у шостого президента? Ще одна з найбільш обговорюваних тем – можливе призначення віцепрем'єром з питань реформ колишнього главу Одеської обладміністрації та Михеіла Саакашвілі. Поговорять про це і на Редколегії.

РЕДКОЛЕГІЯ: Зе!Рік, Саакашвілі летить на допомогу і інші негараздиUMN

Поки в Раді не вистачило голосів для призначення Саакашвілі. Ще одніє інтригою, цього разу юридичною, є той факт, що Саакашвілі має заочні судимості в Грузії. Як це співвідноситься із кріслом члена уряду?

Раніше «Слово і діло» проаналізувало виконання програми Зеленського через рік після його обрання президентом України.

Також ми подивились, як змінилися ціни, курс валют, комунальні тарифи та основні економічні показники через рік після президентських виборів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: