У ЗСУ виявили чотири випадки коронавірусу за добу

Читать на русском
У ЗСУ станом на середу, 15 квітня, підтверджені чотири нових випадки коронавірусної хвороби COVID-19. Отже, серед військових вже 23 випадки захворювання на коронавірус.

У ЗСУ станом на середу, 15 квітня, підтверджені чотири нових випадки COVID-19. Отже, серед військовослужбовців вже 23 випадки захворювання на коронавірус.

Про це повідомляє командування Медичних сил ЗСУ.

«На ізоляції (в тому числі самоізоляція) – 307 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких завершується ізоляція в найближчі 3 доби – 47 осіб», – йдеться в повідомленні.

Чотири нові випадки підтверджені у військовослужбовця Житомирського гарнізону (з 8 квітня перебував на ізоляції у зв'язку з контактом із хворим, 14 квітня шпиталізований, стан здоров'я задовільний), в Одеському гарнізоні (шпиталізований 9 квітня з діагнозом «пневмонія», стан середнього ступеня тяжкості), у Вінницькому гарнізоні (з 11 квітня перебував на самоізоляції після контакту з інфікованою людиною, отримує лікування в домашніх умовах, стан здоров'я задовільний) і в Хмельницькому гарнізоні (шпиталізований 7 квітня з діагнозом «підозра на COVID-19», стан здоров'я задовільний).

Як відомо, один із хворих на коронавірус у ЗСУ одужав і один помер.

Нагадаємо, станом на ранок 15 квітня в Україні зафіксовано 3764 випадки коронавірусної хвороби COVID-19.

На ранок 15 квітня кількість заражених новим коронавірусом у світі становить 1 981 239 осіб. 126 681 особа стали жертвами захворювання.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: