У ВСУ виявили перший випадок коронавірусу

Читать на русском
У Збройних силах України зафіксували першого хворого на коронавірус. Інфекцію за допомогою тесту виявили у лікаря військового госпіталю.

У Збройних силах України зареєстрований перший випадок захворювання на COVID-19. Вірус виявили у жінки-лікаря військового госпіталю.

Про це повідомляє пресслужба Міноборони України у четвер, 2 квітня.

Президент схвалив закон про харчування українських військовихПрезидент Володимир Зеленський схвалив закон про харчування українських військових, який Рада схвалила на позачерговому засіданні.

«Станом на 7:00 2 квітня в Збройних силах України зареєстровано 1 випадок захворювання на гостру респіраторну хворобу, викликану коронавірусом типу COVID-19. Співробітник ЗСУ, лікар Хмельницького військового госпіталю, з кінця березня поточного року перебувала на амбулаторному лікуванні ГРЗ. 1 квітня після погіршення стану була госпіталізована до Хмельницької інфекційної лікарні з діагнозом - пневмонія», - сказано в повідомленні.

У той же день лікарю зробили ПЛР-тест, який підтвердив COVID-19. Зараз жінка проходить лікування відповідно до протоколів МОЗ, стан її здоров'я задовільний, відзначили в Міноборони.

У госпіталі визначили коло контактних осіб лікаря - 10 військових. Всіх їх обстежили і відправили на самоізоляцію. У кабінетах госпіталю провели дезінфекцію.

Як повідомлялося, на сьогодні у ЗСУ знаходяться на самоізоляції 140 бійців.

В Україні станом на ранок 2 квітня підтверджено 804 випадки коронавірусу. З них 20 - летальних.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: