У ЗСУ виявили другий випадок коронавірусу

Читать на русском
У одного з військовослужбовців Київського гарнізону, який з 23 березня знаходився на самоізоляції у зв'язку з контактом з хворим, 30 березня були взяті зразки для дослідження.

У ЗСУ, в Київському гарнізоні, зафіксували другий випадок коронавірусу COVID-19.

Про це повідомляє пресслужба Командування Медичних сил ЗСУ в Facebook у четвер, 2 квітня.

Коронавірус та трудові відносини: чи можуть звільняти через карантинЧи дозволяє запровадження карантину і надзвичайної ситуації примусово звільняти працівників та чи можуть зменшити зарплату?

У одного з військовослужбовців Київського гарнізону, який з 23 березня знаходився на самоізоляції у зв'язку з контактом з хворим, 30 березня були взяті зразки для дослідження. За результатами тесту було підтверджено захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

«Станом на 17.00 2 квітня в Збройних Силах України зареєстрований ще 1 випадок захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, викликану коронавірусом SARS-CoV-2», - йдеться в повідомленні.

Нині стан здоров'я військовослужбовця задовільний. Він проходить лікування в домашніх умовах під наглядом медичної служби. Двох військовослужбовців, що мали з ним контакти під час виконання службових обов'язків відправлено на самоізоляцію.

Раніше в Херсонській області від коронавірусу померла медсестра.

Також нагадаємо, в Сумській області кількість випадків коронавірусу зросла до 26.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: