У ЗСУ повідомили про п’ятий випадок коронавірусу

Читать на русском
Станом на ранок середи, 8 квітня, у Збройних силах України  підтверджено п'ять випадків коронавірусної хвороби COVID-19.

Станом на ранок середи, 8 квітня, у Збройних силах України підтверджено п'ять випадків коронавірусної хвороби COVID-19.

Про це повідомляє Командування Медичних сил ЗСУ у Facebook.

Невидимий ворог: чи зможе армія встояти перед коронавірусомАрмійська дисципліна повинна допомогти Збройним силам України уникнути епідемії коронавірусу.

«На 7:00 8 квітня в Збройних силах України зареєстровано 5 випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, з них 1 летальний. На ізоляції (в тому числі самоізоляція) — 118 осіб», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція у найближчі 3 доби — 19 осіб.

«Новий випадок захворювання підтверджено у військовослужбовця Київського гарнізону, що з 03.04 знаходився на самоізоляції у зв’язку із контактом з хворою особою. Наразі стан здоров’я військовослужбовця задовільний. Він проходить лікування у домашніх умовах під наглядом медичної служби. Особи, які контактували з цим військовим, перебувають на самоізоляції», — додали в ЗСУ.

Нагадаємо, вчора, 7 квітня у Збройних силах України зафіксували перший летальний випадок внаслідок зараження коронавірусною інфекцією.

Раніше повідомлялося, що в ЗСУ зареєстровано 3 випадки захворювання COVID-19.

На ранок 8 квітня в Україні зафіксовано 1668 випадків коронавірусної хвороби.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: