Карантинні блокпости в Україні – карта (оновлюється)

Читать на русском
Карта розміщення контрольно-пропускних пунктів по областях України. Слово і діло буде щотижня оновлювати її.
Слово і діло

В Україні на час карантину, запровадженого через поширення коронавірусу, на дорогах працюють контрольно-пропускні пункти. На блокпостах, де чергують медики, правоохоронці та представники ДСНС, виявляють порушників карантину, а також хворих. «Слово і діло» склало карту розміщення КПП по областях і буде оновлювати її щотижня.

КПП в Україні на 3 червня

Тільки один блокпост залишився у Вінницькій області – у Мурованокуриловецькому районі. У Радомишлі і Коростені Житомирської області блокпости також зняли. Тепер обмеження тільки в Малині.

Крім того, менше КПП стало в Рівненській області.

КПП в Україні на 27 травня

Повністю прибрали блокпости в ще одній області - Херсонській. Менше КПП стало в Чернівецькій і Вінницькій областях. У Дніпропетровській області блокпости залишилися тільки в Кривому Розі.

КПП в Україні на 20 травня

У Запорізькій, Івано-Франківській і Львівській областях прибрали всі блокпости. Найбільше КПП в Одеській і Дніпропетровській областях.

КПП в Україні на 13 травня

Найбільше контрольно-пропускних пунктів встановлено в Одеській і Дніпропетровській областях, найменше – у Київській і Кіровоградській.

Повністю всі блокпости прибрали в Івано-Франківській області, а також в містах Бердянськ, Суми і Каховка.

КПП в Україні на 6 травня

Найбільше контрольно-пропускних пунктів встановлено в Одеській області – 42, найменше – в Київській та Кіровоградській областях (по два).

За тиждень багато блокпостів прибрали у Волинській області, наприклад, в Луцьку тепер немає жодного. Тимчасові КПП, які будуть працювати тільки з 8 по 11 травня (довгі вихідні), встановили в деяких селах Запорізької та Миколаївської областей.

КПП в Україні на 29 квітня

Нові блокпости з'явилися в Херсонській, Волинській, Харківській, Полтавській, Миколаївській та Рівненській областях. У Рівненській області 3 КПП поставили в селі Зоря, яке закрили на в'їзд і виїзд через спалах коронавірусу. У селі Варварівка Луганській області три блокпости, навпаки, зняли.

Найбільше контрольно-пропускних пунктів, як і раніше, в Одеській, Сумській та Дніпропетровській областях.

КПП в Україні на 22 квітня

Станом на 22 квітня найбільше блокпостів в Сумській, Одеській та Дніпропетровській областях. У Києві блокпости (їх було 8), навпаки, прибрали: їх встановлювали для контролю потоку автомобілів в святкові вихідні.

Нові КПП встановили в Тернопільській області – в місті Почаїв. Крім того, з 21 квітня в місті діє заборона на в'їзд і виїзд.

КПП в Україні на 15 квітня

Станом на 15 квітня контрольно-пропускні пункти є в усіх областях України. Найбільше їх в Сумській області – 33, найменше – в Луганській області, там тільки три.

У Вінницькій області встановлено 8 КПП, у Волинській області – 17, у Дніпропетровській області – 23 КПП, у Донецькій області – 5, у Житомирській області – 5, у Закарпатській області – 4, у Запорізькій області – 15, в Івано-Франківській області – 6, у Київській області – 10, у Кіровоградській області – 8, у Луганській області – 3, у Львівській області – 14, у Миколаївській області – 8, в Одеській області – 31, у Полтавській області – 7, у Рівненській області – 6, у Сумській області – 33, у Тернопільській області – 26, у Харківській області – 7, у Херсонській області – 12, в Хмельницькій області – 16, у Черкаській області – 4, у Чернівецькій області – 12, у Чернігівській області – 4.

Нагадаємо, раніше «Слово і діло» розібралося в видах і особливостях захисних масок для обличчя.

Також ми порівняли, як штрафують за порушення правил карантину в Україні та інших країнах.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: