Ухань відсвяткував закінчення карантину світловим шоу

Читать на русском
Світлове шоу влаштували в Ухані, де завершився карантин через коронавірус тривалістю в 76 днів.

Китайське місто Ухань, яке було епіцентром поширення COVID-19, офіційно відкрили після 76-денного карантину. У місті відбулося свято.

Влада Уханю влаштували з нагоди закінчення карантинного режиму лазерне шоу.

Драконівські методи: як Китай взяв під контроль коронавірусСтримати поширення коронавірусу Китаю допомогли найжорсткіший карантин в історії людства і тотальний контроль населення за допомогою технологій.

На будівлях хмарочосів і мостах з'являлися різні ілюмінації, а також зображення медичних працівників і пацієнтів, які побороли коронавірусну хворобу.

«Уздовж набережних міста люди розмахували прапорами, скандували: «Уханю, вперед!», а також співали національний гімн Китаю», – розповідає видання Sky News.

Фрагмент відео світлового шоу в Ухані з'явився в мережі.

Light Show Marks End of Coronavirus Lockdown in WuhanVOA News

Як відомо, у китайській провінції Ухань, де проживає 11 млн осіб, у грудні 2019 року було виявлено коронавірус. Місто ізолювали 23 січня, щоб стримати спалах пандемії.

За весь час спалаху в Ухані зафіксували 82 тисячі випадків COVID-19, з яких 3300 - летальні.

З часом спалах вірусу в Китаї пішов на спад. Зокрема, китайська провінція Хубей відновила внутрішне авіасполучення, а в самому Китаї вперше з січня за добу не зафіксували жодної смерті від коронавірусу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: