У Китаї почали відновлювати внутрішні авіаперевезення

Читать на русском
У КНР починають відновлювати внутрішні авіаперевезення у зв'язку з ослабленням карантинних обмежень.

Китайська Народна Республіка відновила 40% авіарейсів всередині країни, після ослаблення карантинних обмежень через COVID-19.

Про це повідомляє CNN. За даними телеканалу, відновлення авіарейсів відбувається поступово.

Китайський коронавірус небезпечний для молоді - ВООЗУ організації є інформація про те, що серед заражених коронавірусом є люди з міцним здоров'ям, наприклад, спортсмени, а також люди, які дотримуються здорового способу життя.

«Китай повідомив, що відновив 40% своїх рейсів, оскільки країна починає послаблювати жорсткі обмеження, що були покликані зупинити поширення нового коронавірусу», - сказано в повідомленні.

Зокрема, першими повернули авіарейси в північні і південно-західні райони Китаю, де знаходиться більшість трудових мігрантів. Також рейси пустили в промислові райони, розташовані в дельті річки Янцзи.

Повідомляється, що станом на 1 квітня було організовано 970 польотів, щоб повернути понад 59 тисяч співробітників на робочі місця. Обмеження на в'їзд для туристів залишаються в силі.

«Здійснення міжнародних рейсів, в основному, залишається на низькому рівні, оскільки країна продовжує суворі обмеження для туристів, які в'їжджають з-за кордону», - зазначено в повідомленні.

Нагадаємо, на цьому тижні в Китаї вперше з січня за добу не зафіксували нових жертв COVID-19.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: