У Китаї назвали помилки при боротьбі з коронавірусом

Читать на русском
Лікарі з Уханю заявили, що медпрацівники з усього світу здійснюють серйозні помилки - не мають достатнього захисту при лікуванні заражених пацієнтів.

Китайські лікарі з Уханю заявили, що європейські медпрацівники повторюють помилки при лікуванні коронавірусної інфекції.   Про це повідомляє Bloomberg.

Як передає видання, найсерйознішою помилкою лікарі Китаю назвали недостатню захищеність медичних працівників, які доглядають за хворими пацієнтами. Через це зростає рівень захворюваності COVID-19 серед лікарів і медсестер.

У виданні наводять приклад, що в Ухані в перші тижні боротьби з коронавірусом заразилися тисячі медпрацівників. Мінімум 46 з них померли, оскільки не вистачало засобів захисту.

Китай допоможе постраждалим від коронавірусу країнамКитай готовий надати активну допомогу країнам, що постраждали від коронавірусу. Про це заявив заступник глави МЗС КНР Ма Чжаосюй.

Ще один важливий аспект, який озвучили в Китаї, це важливість проведення тестів на коронавірус на ранній стадії захворювання.

Так, у деяких заражених на COVID-19 спочатку виникають лише легкі симптоми або вони зовсім не виявляються. Через це хворі неусвідомлено поширюють вірус серед інших людей.

Китайські лікарі закликали бути пильними навіть тоді, коли спалах інфекції буде локалізовано.

Нагадаємо, в Китаї заявили про наявність восьми вакцин проти коронавірусу.

Також повідомлялося, що в Китаї одужали майже 84% заражених коронавірусом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: