Держприкордонслужба повідомила про збільшення пасажиропотоку на кордоні

Читать на русском
Прикордонники за минулу добу здійснили майже 12 тисяч пропускних операцій, до країни повернулися понад шість тисяч українських громадян.

Прикордонники за минулу добу здійснили майже 12 тисяч пропускних операцій, до країни повернулися понад шість тисяч українських громадян.

Про це в п'ятницю, 10 квітня, повідомляє пресслужба Держприкордонслужби України.

«9 квітня на в'їзд в Україну оформлено 6,3 тисячі наших співвітчизників. Крім того, вчора Україну залишили понад 3,4 тисячі осіб, з них понад 1,3 тисячі іноземців», – йдеться в повідомленні.

До слова, за добу кількість людей, які в'їжджають до України, зросла майже на тисячу. Напередодні повідомлялося про в'їзд 5,6 тис. громадян.

Прикордонники у взаємодії з представниками санітарно-карантинних підрозділів провели температурний скринінг і опитування про стан здоров'я більш ніж 8,5 тис. осіб, які прямували до України.

«За результатами додаткових перевірок громадян лікарі ознак захворювання на Covid-19 не виявили», – поінформували в Держприкордонслужбі.

Крім цього, за минулу добу в пунктах пропуску виявлено 25 порушників правил карантину. Про виявлені правопорушення повідомили співробітникам поліції.

Нагадаємо, з 28 березня до України можна в'їхати тільки автомобілем або пішки через пункти пропуску, кількість яких скорочено до 19.

Також повідомлялося, що застряглі в Непалі українські туристи незабаром повернуться додому.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: