Поромом із Туреччини повернулися понад 30 українців

Читать на русском
З Туреччини поромом евакуювали 35 українців. Сьогодні вони прибули в порт в Одеській області. Всіх пасажирів і членів екіпажу обстежили лікарі.

З Туреччини поромом евакуювали 35 українців. По прибуттю всі вони пройшли медобстеження. Тепер їх чекає двотижнева обсервація.

Про це повідомила пресслужба Державної прикордонної служби.

У Туреччині пройшли успішні випробування вакцини від коронавірусуУ Туреччині пройшли успішні випробування вакцини від коронавірусної інфекції на тваринах. Тепер лікарі мають намір проводити дослідження за участю людей.

Згідно з повідомленням, з Туреччини пором вийшов 4 квітня. Сьогодні, 6 квітня, він прибув в Чорноморський торговий порт в Одеській області. Завдяки йому додому змогли повернутися 35 громадян України.

«Громадяни України змогли повернутися на Батьківщину за сприяння МЗС і, зокрема, Генерального консульства України в Стамбулі», - відзначили в ДПСУ.

Першими на борт судна піднялися фахівці Лабораторного центру МОЗ на водному транспорті, які оглянули всіх пасажирів і членів екіпажу. Симптомів коронавірусу ні у кого не виявили.

Всі прибулі підписали згоду на добровільну обсервацію протягом 14 днів. До місця обсервації в Одеській області українців супроводила поліція.   Також повідомляється, що за станом здоров'я евакуйованих протягом двох тижнів спостерігатимуть медики.

Нагадаємо, в Україні станом на 6 квітня зафіксовано 1319 випадків COVID-19.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: