«Право на владу»: коли чекати пом’якшення умов карантину в Україні

Читать на русском
Сьогодні о 22.30 на каналі «1+1» у ток-шоу Право на владу ведуча Наталія Мосейчук разом із гостями студії говоритимуть, коли чекати пом'якшення умов карантину та чи компенсує держава бізнесу втрату прибутків?
Слово і Діло

Сьогодні, 9 квітня, о 22.30 на телеканалі «1+1» у суспільно-політичному ток-шоу «Право на владу» говоритимуть про українську економіку та можливі загрози для неї у зв'язку з карантином.

У прямому ефірі ведуча ток-шоу «Право на владу» Наталія Мосейчук обговорить з урядовцями, політиками та експертами, коли чекати пом'якшення умов карантину, чи компенсує держава бізнесу втрату прибутків, та які зміни принесе країні нова реальність.

У зв'язку з посиленням карантинних заходів вже вдруге всі гості студії приєднаються до ефіру по Skype-зв’язку.

У програмі візьмуть участь заступник міністра охорони здоров’я України, головний санітарний лікар України Віктор Ляшко, голова фракції ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко, голова партії та перший заступник голови фракції «Слуга народу» Олександр Корнієнко.

Також до ефіру мають долучитися радник президента України з питань економіки, член наглядової ради Міжнародного фонду Блейзера Олег Устенко, викладач макроекономіки у бізнес-школі, старший економіст Ukraine Economic Outlook Михайло Кухар.

Сьогодні о 22.30 на каналі «1+1».

Традиційно в режимі онлайн «Слово і діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Дискусія може бути перервана, якщо слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

Нагадаємо, «Слово і діло» підготувало карту блокпостів через карантин в Україні станом на середу, 8 квітня.

Також ми подивились, яку кількість штрафів накладено за порушення карантину по областях.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: