До НАБУ передали справу недобудованого дитсадка на Донеччині

Читать на русском
До Національного бюро передали кримінальне провадження про недобудований дошкільний навчальний заклад.
Званівка

Детективам Національного антикорупційного бюро передали кримінальне провадження за фактами можливих зловживань під час будівництва дитячого садочку в селі Званівка Бахмутського району Донецької області.

Про це йдеться в ухвалі Вищого антикорупційного суду, повідомляє «Слово і діло».

Як встановлено слідством, між Бахмутським районним комунальним підприємством «Управління архітектури, будівництва та комунального господарства» та компанією «ТІМ Констракшн» був укладений договір на розробку проєктної документації щодо будівництва дитсадочка у Званівці. Між комунальним підприємством та «ТІМ Констракшн» був підписаний акт здачі-приймання виконаних робіт, які фактично в повному обсязі виконані не були. Директором БРКП «Управління архітектури, будівництва та комунального господарства» є Іван Рибалко, який також обраний депутатом Бахмутської районної ради.

Зазначимо, що компанія «ТІМ Констракшн» фігурувала у кримінальному провадженні про заволодіння коштами під час реалізації проєкту «Стіна». За даними детективів НАБУ, фірма мала ознаки фіктивності й фактичних робіт із облаштування кордону не проводила.

Нагадаємо, до НАБУ передали справу про розтрату коштів державного підприємства ​​зі складу «Укроборонпрому». Також детективам передали справу про заволодіння коштами «Миколаївоблтеплоенерго».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: