Нардеп Поляков озвучив вимоги до влади

Читать на русском
Антон Поляков, який подав понад 6 тисяч правок до антиколомойского закону, висунув вимоги до влади.

Позафракційний народний депутат Антон Поляков, який подав понад 6 тисяч правок до «антиколомойского закону», висунув вимоги до влади.

«Я хочу висунути вимоги від імені народу і використати всі можливі правові механізми, які залишаються у незалежного позафракційного депутата. Разом із моїми помічниками і командою однодумців ми розробили і внесли 6033 правки. Могли зробити ще більше, просто часу не вистачило», - написав він у Telegram.

Нардеп пообіцяв відкликати ряд правок, які мають технічний характер, якщо влада виконає його вимоги.

«Отже, ось ключові позиції: - перегляд прийнятого закону про ринок землі. Він повинен відповідати національним інтересам, бути узгодженим з аграріями та отримати підтримку громадськості; - відкласти реалізацію другого етапу медичної реформи. Потрібно створити нову концепцію з урахуванням тих проблем, які ми переживаємо під час епідемії після досягнень всіх попередніх «реформаторів» за останні 29 років; - скасувати «антифопівські закони», які просто знищують малий та середній бізнес в Україні в той момент, коли ці люди роблять для нашого бюджету основну додану вартість», - написав політик.

У мережі вже охрестили поведінку Полякова «шантажем».

Нагадаємо, аналітики «Слово і діло» підрахували, що Антон Поляков, за майже рік у парламенті вніс у цілому усього 50 правок до інших законів.

За даними порталу,нардеп дав українцям 40 обіцянок. З них 5 виконав, 1 провалив. Решта обіцянок поки остаточно не виконані і не провалені.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: