Дніпро закриється на в'їзд для транспорту з інших областей

Читать на русском
Дніпро закриють на в'їзд транспорту з інших регіонів. Рішення прийняла міська спецкомісія. Обмеження триватиме з 8 квітня і до кінця карантину в Україні.

У Дніпрі спецкомісія прийняла рішення з 8 квітня і до кінця карантину закрити місто на в'їзд для транспорту з інших областей.

Про це повідомили в мерії Дніпра у вівторок, 7 квітня.

Засідання спецкомісії з ліквідації наслідків НС відбулося сьогодні. На ньому було прийнято рішення заборонити в'їзд в Дніпро транзитному транспорту, а також транспорту з інших регіонів України.

У Дніпрі заборонять відвідування парків і пляжівУ Дніпрі заборонять відвідування парків, зелених зон та пляжів до закінчення карантину в Україні.

«Виняток буде тільки для тих транспортних засобів, які залучаються до заходів із життєзабезпечення населення, наприклад, доставка продовольчих товарів. Обмеження вступають в силу 8 квітня і будуть діяти до кінця загальнодержавного карантину, запровадженого урядом по всій Україні», - сказано в повідомленні.

Контролювати в'їзд машин буде патрульна поліція, Нацгвардія і працівники ДСНС. Вони перевірятимуть всі авто, а також вимірюватимуть температуру тіла у тих, хто в'їжджає в місто. Людей з підвищеною температурою можуть відправити в лікарню.

Крім того, спецкомісія доручила поліції взяти під охорону 21-у інфекційну лікарню в Дніпрі.

Нагадаємо, у Дніпропетровській області виявили 12 нових випадків коронавірусу.

Також повідомлялося, що в Дніпропетровській області встановили наметовий табір.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: