У Дніпропетровській області одужав другий пацієнт із COVID-19

Читать на русском
У Дніпропетровській області вилікувалася вже друга людина, у якої була підтверджена коронавірусна інфекція.

У Дніпропетровській області зафіксовано другий випадок одужання від коронавірусної інфекції.

Про це повідомляє пресслужба облдержадміністрації в п'ятницю, 3 квітня. Згідно з повідомленням, одужала жінка, яка однією з перших в регіоні була госпіталізована з COVID-19. Раніше з лікарні виписали її чоловіка, який також заразився коронавірусом.

У Дніпрі 12 прибулих із Польщі втекли від карантинного контролюУ Дніпрі 12 жителів регіону, які повернулися до України з Польщі, проігнорували медичне обстеження.

«Вже завершено лікування подружжя, які перші в області отримали позитивний тест на коронавірус. Чоловіка виписали з лікарні минулого тижня. А зараз і його дружина отримала результат повторного тесту, який підтвердив: вона - здорова», - розповів голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко.

За його словами, ще 12 осіб продовжують лікування від COVID-19. При цьому голова області підкреслив, що подружжя сумлінно поставилося до власного здоров'я і після повернення з-за кордону відразу ж звернулося до лікарів.

Нагадаємо, станом на ранок 3 квітня в Україні було 942 лабораторно підтверджених випадки COVID-19, з них 23 летальних, а 19 пацієнтів одужали.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: