З-за кордону повернулися ще понад 9 тисяч українців

Читать на русском
За останню добу до України повернулося понад 9 тисяч українських громадян. Минулої доби Україну залишили 4,6 тисячі осіб.

За останню добу до України повернулося понад 9 тисяч українських громадян.

Про це повідомляє пресслужба ДПСУ.

«Упродовж минулої доби прикордонники здійснили понад 15,5 тисячі пропускних операцій. На в’їзд до України оформлено понад 9 тисяч громадян України», – йдеться в повідомленні.

Зранку в пунктах пропуску черг тих, хто подорожує власним транспортом, та пішоходів немає. Упродовж минулої доби без власного транспорту до України прибуло майже 5,1 тисячі осіб. Для їх перевезення залучалися транспортні засоби, надані місцевою владою та ДСНС.

Окрім того, минулої доби Україну залишили 4,6 тисячі осіб, з них 1,4 тисячі іноземців.

Учора прикордонники у взаємодії з представниками санітарно-карантинних підрозділів провели температурний скринінг та опитування про стан здоров’я майже 11 тис. осіб, які прямували до України. За результатами додаткової перевірки лікарями ознак захворювання на COVID-19 не виявлено. Також встановленим порядком оформлювалися інформативні згоди про самоізоляцію та надавались відповідні пам’ятки.

Також вказано, що минулої доби в пунктах пропуску виявлено 3 порушників правил карантину, про що повідомлено співробітників поліції.

Раніше повідомлялося, що за порушення самоізоляції оштрафували 130 українців, які приїхали з-за кордону.

Нагадаємо, в Україні набули чинності обмеження карантину через коронавірус – на вулицю не можна виходити без документів і маски.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: