Ситуація на Донбасі: один обстріл, втрат немає

Читать на русском
На Донбасі з початку поточної доби, 6 квітня, у районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування РФ одного разу порушили режим припинення вогню.

На Донбасі з початку поточної доби, 6 квітня, в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування РФ одного разу порушили режим припинення вогню, знову застосувавши при цьому заборонене Мінськими домовленостями озброєння.

Про це повідомляє пресцентр ООС у Facebook.

Карта ООС: ситуація на сході України на 6 квітняСитуація на сході країни станом на 6 квітня 2020 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Відзначається, що вранці в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник у напрямку населеного пункту Набережне обстріляв позиції Об'єднаних сил поблизу Павлополя. Проти українських захисників бойовики застосували міномети калібру 82 мм - вісім мін, озброєння бойових машин піхоти і протитанковий ракетний комплекс.

«Українські військовослужбовці завдяки вмілим діям уникли втрат серед особового складу і прицільним вогнем припинили ворожу провокацію. Втрати противника уточнюються», – йдеться в повідомленні.

Раніше ЗСУ на Донбасі збили безпілотник бойовиків.

Також нагадаємо, на Донбасі підірвалися на мінах троє мирних жителів, є загиблі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: