Українським медикам в Італії дякували піснями Руслани

Читать на русском
В Італії 20 українським медикам, які прибули допомагати країні боротися з коронавірусом, дякували піснями Руслани. Вони звучали прямо на вулицях Неаполя.
Facebook Viktor Hamotskyi

В італійському Неаполі місцеві жителі зустрічали лікарів з України піснями Руслани, тим самим висловлюючи подяку за допомогу в боротьбі з коронавірусом.

Про це розповів генеральний консул України в Неаполі Віктор Гамоцький на своїй сторінці в Facebook.

У МОЗ розповіли, медиків яких спеціальностей відправили до ІталіїУ МОЗ повідомили, яких медичних працівників відправили до Італії допомагати в боротьбі з поширенням коронавірусу.

«Сьогодні в Бізнес-центрі Неаполя на повну потужність звучать пісні Руслани; так італійці дякують за солідарність і гуманітарну допомогу України у протидії коронавірусу», - написав консул і опублікував відповідне відео.

Нагадаємо, 4 квітня до Італії прибули 20 українських лікарів, щоб протягом двох тижнів допомагати в боротьбі з коронавірусом, а також набувати нового досвіду в умовах пандемії.

Президент Володимир Зеленський підписав указ про відправку українських медпрацівників до Італії 3 квітня. Оплату праці лікарям забезпечить Україні, а італійська сторона - проживання та харчування.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: