В Італії кількість смертей від COVID-19 наблизилася до 14 тисяч

Читать на русском
В Італії кідькість померлих від коронавірусної інфекції за добу склала 760 людей, досягнувши 13 915 людей з початку пандемії.

В Італії кількість померлих від коронавірусної інфекції за добу склала 760 людей, досягнувши 13 915 людей з початку пандемії.

Про це повідомив у четвер глава Департаменту цивільного захисту Анджело Борреллі.

«Кількість інфікованих зараз становить 83 049, на 2 477 більше, ніж напередодні. З них 4 053 знаходяться у відділеннях інтенсивної терапії 28 540 госпіталізовані і більше 50 тис. - на домашньому режимі, що становить 61% всіх інфікованих в даний момент. Число померлих сьогодні, на жаль, 760», - повідомив Борреллі. При цьому, за його словами, зберігається хороший темп одужання, на даний момент кількість тих, що вилікувалися досягла 18 278 осіб, на 1 431 більше за добу.

Загальна кількість інфікованих в Італії з початку епідемії, включаючи померлих і одужавших, становить 115 242 осіб.

Як зазначив Борреллі, можна говорити про зниження кількості госпіталізацій до відділень інтенсивної терапії.

«Сьогодні в реанімацію потрапили 18 осіб, можна говорити, що з 27 березня ми спостерігаємо зниження кількості госпіталізацій, тому можна говорити про стабілізацію цих показників, але поки що передчасно говорити про початок справжнього зниження темпів [епідемії]», - сказав Борреллі.

Раніше повідомлялося, що в Італії зросла кількість жертв коронавірусу серед медиків.

Нагадаємо, Всесвітня організація охорони здоров'я заявила про ознаки стабілізації спалаху коронавірусу COVID-19 в Європі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: