В Італії кількість жертв коронавірусу перевищила 13 тисяч

Читать на русском
В Італії за останню добу кількість померлих від коронавірусної інфекції склала 727 людей, досягнувши 13 155 людей з початку пандемії.

В Італії за останню добу кількість померлих від коронавірусної інфекції склала 727 людей, досягнувши 13 155 людей з початку пандемії.

Про це повідомив в середу голова Департаменту цивільного захисту Анджело Борреллі.

«Кількість одужавших досягла 16 847 на 1 118 більше, ніж напередодні. Кількість померлих - 727, на даний момент інфікованих 80 572 - на 2 937 більше, ніж напередодні», - повідомив Борреллі. Загальна кількість інфікованих з початку епідемії, включаючи померлих і одужавших, склала 110 574 осіб.

Два дні тому було зареєстрована рекордно низька кількість нових заражень - 1,6 тис., проте вже через добу приріст склав понад 2 тис. Проте влада каже про «стабілізацію зростання» і припинення зростання захворювань в північній області Ломбардія, де знаходиться локальний осередок коронавірусу. Кількість смертей вперше за кілька днів опустилася нижче 800 людей. Прогресивно зростає кількість тих, що вилікувалися.

Як вказали в Департаменті, летальними випадками вважаються всі смерті пацієнтів з будь-якими патологіями, у яких було виявлено також коронавірус.

Раніше повідомлялося, що в Італії зросла кількість жертв коронавірусу серед медиків.

Нагадаємо, Всесвітня організація охорони здоров'я заявила про ознаки стабілізації спалаху коронавірусу COVID-19 в Європі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: