Арахамія назвав три сценарії розгляду поправок до законопроекту про банки

Читать на русском
Існує три варіанти розгляду великої кількості поправок до законопроекту про банки. Про це повідомив голова фракції Слуга народу Давид Арахімія.

Існує три варіанти розгляду великої кількості поправок до законопроекту про банки.

Про це заявив голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія в ефірі програми «Свобода слова з Савіком Шустером» на каналі «Україна».

За його словами, всі правки мають також пройти розгляд в профільному комітеті.

Держпідтримка під час карантину: пенсії, податкові пільги, комуналка, орендаСубсидії не скасують, пеню за прострочену оплату комуналки не нарахують, перевірку бізнесу призупинять, доплати медикам збільшать.

«Є три варіанти, як можна цю ситуацію вирішувати. Перший сценарій - домовлятися з авторами поправок, щоб вони їх відкликали. Але я думаю, що це малоймовірно. Інший сценарій - проходити їх швидко, виносити в Раду тільки таблицю, прийняту комітетом, але не розглядати (всі представлені, - ред.) правки в залі. Як зараз кажуть юристи, така регламентна норма є, це стаття 119. Третя стратегія - це сидіти вночі, три, п'ять, десять ночей сидіти та проходити правки в такому режимі, як ми проходили по землі», - сказав парламентарій.

Нагадаємо, у фракції СН не виключили, що до закону про банки буде подано до 10 тисяч поправок. Арахамія заявив, що до законопроекту вже подано 5 тисяч поправок.

Також відзначимо, 30 березня Верховна рада прийняла законопроект №2571-д «Про внесення змін до законодавчих актів України щодо удосконалення деяких механізмів регулювання банківської діяльності» в першому читанні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: