Нардепи ухвалили за основу законопроект про банки

Читать на русском
Верховна рада ухвалила законопроект номер 2571-д Про внесення змін до законодавчих актів України щодо удосконалення деяких механізмів регулювання банківської діяльності в першому читанні.

Верховна рада ухвалила законопроект №2571-д «Про внесення змін до законодавчих актів України щодо удосконалення деяких механізмів регулювання банківської діяльності» в першому читанні.

Відповідне рішення нардепи схвалили на позачерговому засіданні 30 березня.

Рада відмовилася внести зміни до держбюджету-2020: як голосували нардепиЗміни до державного бюджету на 2020 рік підтримали 223 народних депутати. Хто як голосував – на інфографіці.

Як сказав під час свого виступу президент України Володимир Зеленський, закон є однією з попередніх умов для нової програми співпраці України з МВФ.

Закон покликаний «зробити неможливим скасування рішення НБУ про націоналізацію/ліквідацію банків і повернення несправедливих компенсацій з державного бюджету їхнім попереднім власникам».

Раніше Рада призначила Максима Степанова новим головою Міністерства охорони здоров'я. Також парламентарії призначили новим міністром фінансів Сергія Марченка.

Також нагадаємо, Рада не внесла зміни до держбюджету-2020.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: